Shtyhet vizita e myftiu Muamer Zukorli në Luginë të Preshevës

Kandidati  për president të Serbisë myftiu i Sanxhakut Muamer Zukorlic sot kishte paraparë një vizitë në Preshevë dhe Bujanoc,por për shkaqe teknike vizita e sotme nuk u realizua, kanë njoftuar agjencinë tonë nga kabineti i njeriut të  parë të Sanxhakut z. Zukorlic.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni