Shqipëria, 100 mijë dollarë për Japoninë

Qeveria shqiptare ka vendosur një fond prej 100 mijë dollarësh për të ndihmuar Japoninë e prekur nga tërmetet dhe tsunami që ka shkaktuar disa mijëra viktima dhe dëme të mëdha ekonomike.

Duke folur në mbledhjen e Këshillit të Ministrave, kryeministri Sali Berisha ka shprehur solidaritetin e vendit tonë për popullin japonez.

“Kemi vendosur caktimin e një fondi prej 100 mijë dollarësh amerikanë. E ndjekim me shumë shqetësim dhe shumë admirim potencialin e jashtëzakonshëm me të cilin ky vend po përballon këtë katastrofë, ku pasojat do të ishin më të mëdha nëse do të ndodhte në tjetër vend”, theksoi Berisha.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni