Shpati dhe Afërdita shpallen çifti më i bukur për vitin 2011

Qëkur kanë shkelur për herë të parë skenën, ata janë pëlqyer nga publiku, kurse pasi kanë bërë fejesën, ata të dy po pëlqehen edhe më shumë. Me muzikë po u ecën të dyve mirë, edhe pse Afërdita po përparon shumë në modelizëm. Pasi shumica i njohin si çift, Afërdita dhe Shpati shpesh gjenden nëpër sondazhe të ndryshme, të cilat realizohen nëpër rrjetet sociale. Edhe për këtë vit, ata të dy kanë rrëmbyer çmimin e çiftit më të bukur të skenës shqiptare, duke lënë mbrapa shumë çifte të tjerë, si: Neda dhe Orgeni, Nora dhe Roberti, Bertina dhe Erjoni, Bjordi dhe Adelajda, si dhe shumë çifte të tjera të njohur të skenës. E duke pritur të rejat prej çiftit, Afërdita këtë fundvit do e festojë me familjen e saj në Amerikë, kurse Shpati do të këndojë në Zvicër. Për programet e Vitit të Ri, të dy do të paraqiten me këngë të reja.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni