Shkel flamurin e Venezuelës

 

Miley Cyrus ndodhet në Amerikën Latine për turin e saj. Deri tani ka qenë në disa shtete ku nuk ka lënë përshtypje të mira. Ndalesa e parë: Venezuela – Në mes të një koncerti në Karakas javën e kaluar, një fans i hodhi në skenë flamurin e Venezuelës dhe këngëtarja, pa marrë parasysh pasojat, e shkeli me këmbë dhe e largoi.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni