SHBA: Vidhet një nga veprat e Pikasos

Dje në një galeri arti të San Fransiskos në SHBA është vjedhur një nga veprat e Pikasos.

Pronarët e galerisë i thanë policisë dhe vjedhja flagrante kishte ndodhur dje, kur një burrë me syze të errëta ishte larguar në mes të ditës, kur galeria ishte e hapur për publikun, me pikturën e titulluar “Kokë gruaje”.

Me sa duket vjedhësi u largua më pas me taksi.

Policia po i kërkon publikut, sidomos shitblerësve të pikturave, të tregohen vigjilentë për pikturën origjinale të Pikasos, me shpresën për ta kapur vjedhësin, në se ai përpiqet ta shesë pikturën.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni