Serbia ka dënuar sot me 36.865 dite burg për 9 të rinj shiptarë nga Presheva

Agush Memishi është dënuar me 15 vjet, Faton Hajdari 10 vjet, Ahmet Hasani u dënua me  10 vjet burgim, Nazif Hasani 10 vjet, Samet Hajdari 15 vite, Ferat Hajdari 8 vjet, Kamber Sahiti 8 vjet, Sylejmon Sadiku 15 vjet dhe Burim Fazliu 10 vite burgim.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni