Gjashtë persona vdiqën në mëngjesin e së dielën në një zjarr që shpëtheu në një diskotekë  nate në Novi Sad në veri të Serbisë, derdia  përpiqeshin për t’i shpëtuar flakës që kpaloi lokalin, njofton agejncia informative “Presheva jonë” duke ju referuar AFP-së

 

Novi Sad, 1 prill

Disa orë më vonë, policia serbe arrestoi pronarin e “Kontrast Club” dhe dy të tjerë, njoftoi gjyqtarjae  hetuesisë, Ana Stamenic. Ajo tha se viktimat e tre meshkuj dhe tri femra tëmoshës 21 dhe 29 vjet. Dy vetë po ashtu knaë marrru plagë të rënda dhe tash gjenden të shtrirë në spital.  Ana Stamenic ka thkesuar se se zjarri që shpërtheu në orën 2 pas mesane  ishte për shkak të “metave Elektrike, cka hetimet knaë filluar..” Sipas Predrag Mariç, 350 persona ishin brenda në ketrë diskotekë që bënin qejf nate , kur shpërtheu zjarri. Ata kanë nxituar për daljet në përpjekje për të shpëtuar flakëve.

SHPËRNDAJE