SERBI DHUNON ÇIKËN E VETË 13-vjecare

Nëna e vajzës tremembëdhjetë vjecare ka dëgjuar  britmat e së bijës së saj. Kur ajo hyri në shtallë, pa burri e vetë G. M. (39) mbi vajzën e saj, i cili ishte duke dhunuar. Kjo ngjarja ka ndodhur dje në Backa Palankë të Serbsië, njofton agjencia informative “Presheva jonë”
Serbi G. M. Papritmaj u arrestua nga policia arrestuar nën dyshimin e përdhunimit e një vajze trembëdhjetë vjeçare! Ngjarje e tmerrshme, la pa gojoë, tmerroi tërë fshatin.  Mesoburri u arrestua pasi kishte paralajmëruar policinë grua e katër fëmijëve, kanë shkruar mediat serbe.  Nëna e vajzës në lidhje me këtë incident nuk është kërkuar, dhe nuk mund të flasin. Kur dëgjoi se çfarë kishte ndodhur, në shtëpia ka ardhur edhe vëllai i të dyshuarit. Edhe ai nuk mund të besoj në atë që kishte dëgjuar. Madje fshtarët flasin se edhe i vëllau i të dehurit, u përpoq ta fsheh rastin.

– Ai ishte më shumë se lloji. Ne jemi të befasuar të gjithë. Diçka si kjo në fshatin tonë kurrë nuk ka ndodhur! Familja kohët e fundit u zhvendos në këtë shtëpi. Ata kanë bijtë e 17 dhe 16, dhe binjakët, një djalë dhe një vajzë prej 13 vjetësh – i ka thënë një fshatar gazetës Kurir.


2 Komente

  1. BlertonBashota, August 7, 2012:

    Popull i ndyr ncncncn, keta jan ne gjendje te bejn gjera te tilla sa her te dojn, jan njerz te pa fe, i ka harru edhe zoti kta ndyrsira. Shih qka ben ne Bosnje ,Kroaci, Kosov mbi gjysme miljoni njerz i vran per interesa te tyre. Keta jan ne gjendje ta masakrojn evladin e tyre per interesat e tyre primitive siq ka ndodhur ne vitin 1989 apo ne 1990 mu ateher kur edhe na e morren TVP ,(kam harruar saktesisht se kur  dhe ku ) ne fshatin koretisht apo shillov  te gjilanit.

  2. Shqyptar, August 8, 2012:

    Jane shkije kryqali, ua bane feja ketyre keto vepra te ndyra, po çka me na bo neve shqiptarëve me shumcie muslimane qe s’i kemi pase zakon te tilla veprime, a jemi tuj shku udhes tyne se, e mallkimi dhe shkaterrimi i Zotit bie gjithmone mbi te paudhet dhe zullumqaret, Allahu Meshirues na udhezofte inshaAllah, AMIN!

Komentoni