SERBI…ATANTTION: PO VIJNË HITLERËT E VEGJËL SERBË !

ATANTTION: PO VIJNË HITLERËT E VEGJËL SERBË !

BEOGRAD: FËMIJËT SERBË NË KLASA, NË SHKOLLA ME SHENJA FASHISTE…SHQETËSUSE KANË FILLUAR DEBATET E NXEHTA  NË SHKOLLA DHE MEDIAT SEBRE.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni