Selena shtatzën me Justini !

 

Duket shumë e pa besueshme, këngëtarja e njohur amerikane, Selena Gomez, mund të bëhet tinejxherja e ardhshme nënë. Selena Gomez ishte dërguar në spital pasi nuk ishte ndier mirë gjatë një emisioni dhe kështu, duke u ankuar nga kokëdhimbjet është dërguar në spital dhe dyshojnë që është shtatzënë.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni