Sekretari rus i sigurisë thotë se SHBA-ja mund ta sulmojë Iranin

Sekretari i Këshillit të Sigurisë së Rusisë, Nikollai Patrushev ka paralajmëruar se në Iran ka të ngjarë të ketë përshkallëzim ushtarak, me gjasa reale të një sulmi nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Në një intervistë të publikuar sot në faqen e internetit të së përditshmes “Kommersant”, Patrushev tha se ka gjasa të mëdha që të ketë përshkallëzim të ushtrisë dhe se Izraeli është duke i shtyrë amerikanët drejt një situate të tillë.

Ai tha se askush nuk e ka vërtetuar ekzistencën e një komponenti ushtarak në programin bërthamor të Iranit.

Ndërkohë, Irani dje tha se ka prova të forta se të “huajt” qëndrojnë prapa vrasjes së shkencëtarit iranian.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni