Revista prestigjioze VA, Maksim dhe FHM, Rosie  e kanë shpallur femrën me sexy në botë të këtij viti, qe atëherë po thuaj se çdo dite Rosie i mbulon te gjitha revistate emodes ane e maban botes.

 

Ne editorialin me te ri qe u xhirua për numrin e korrikut të GQ bukuroshja 24 vjeçarja nga Anglia, Rosie Hungton-Whitely, engjëllushja e Victoria Secret dhe ylli i ri i “Transformes” paraqiti edhe njëherë bukuria e saj me pamje terheqaese.

SHPËRNDAJE