Ronaldo: Harroje Manchesterin,je në Madrid !

 

Cristiano Ronaldo duket se është i irituar pas deklratave të njëpasnjëshme të Mourinhos se do të largohet drejt Manchesterit duke thënë se Mourinho duhet ta harroj Manchesterin dhe të koncentrohet në Lojën e Realit.

“Ai është pjesë e themelimit të këtij suksesi dhe ne mund të shohim sukseset e tija me klubet tjera dhe duhet ti ofrojmë një mes të ngroht që ai të qëndroj edhe gjatë këtu me ne” ka përfunduar Ronaldo.


1 Komente

  1. ftesa, January 30, 2012:

    o ronaldo mos tanin se sa eki realin ktu edhe tesen mos ta nin hiq valla

Komentoni