Protestë anti-qeveritare në Mal të Zi

 

Qindra vetë kanë protestuar në Podgoricë me kërkesat për më shumë vende pune dhe për t’i dhënë fund korrupsionit.

Kjo raportohet si e para protestë anti-qeveritare e organizuar përmes Facebook-ut.

Protestuesit i drejtoheshin qeverisë si “hajdutë” në tubimin e mbajtur para parlamentit.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni