PreshevaJoneCH

EDHE AGJENCIA INFORMATIVE KOMBËTARE “PRESHEVA JONË”  URON ZVICREN DHE POPULLIN E SAJ PËR DITEN E PAMVARËSISË


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni