PRESHEVA SHPALL 10-ë SPORTISTËT MË TË MIRË TË VITIT

Naim Sadriu, anëtar i kryesisë së OKF-së i cili ndau edhe këto shpërblime tha për agjencinë « Presheva jonë » se me keto shpallje të sportitëve më të mirë në Preshevë do të vazhdohet meqë tashme ky aktivitet sportiv me karekater lokal ka marrrur formën tradicionale. Z.Sadriu njëkohësisht ka falenderur gjithë sponsorët dhe mediat që kanë mbështetur dhe mbuluar këto aktivtete sportive.

Preshvë, 25 dhjetor /AIK-Presheva Jonë

Organizata për Kulturë Fizike (OKF) në Preshevë, ka bërë përgjedhjen e dhjetë  sportistëve më të mirë të Preshevës për vitin 2011 të të gjitha diciplinave. Në këtë evenement sportiv kanë marrur pjesë përfaqësues të gjitha kultuarave sportive dhe veteran të sportit preshevarë te  cilëve po ashtu u janë ndarë cmime dhe mironje për rolin dhe angazhimin e tyre permanent në avancimin  e sportit në Preshevë. Armend Ibrahimi, sekretar i OKF-së ka theksuar se mirnohjet ju dhanë atyre soprtistëve që e merituan dhe me aktivtete tyre u bënë të  njohur në diciplimanat të cilëve ju takojnë duke nu nisur nga ajo e futbollit, basketbollit, atletikës deri tek ajo e shahut..

Naim Sadriu, anëtar i kryesisë së OKF-së i cili ndau edhe këto shpërblime tha për agjencinë « Presheva jonë » se me keto shpallje të sportitëve më të mirë në Preshevë do të vazhdohet meqë tashme ky aktivitet sportiv me karekater lokal ka marrrur formën tradicionale. Z.Sadriu njëkohësisht ka falenderur gjithë sponsorët dhe mediat që kanë mbështetur dhe mbuluar këto aktivtete sportive.

 

JA LISTA E SPORTISTËVE MË TË MIRË TË PRESHEVËS PËR VITIN 2011

 1. Gentian Ibishi , futbollist KF « Hajduku »
 2. Feti Salihu Klubi i Vlejbollit « Flaka »
 3. Avni Halimi, ping-pong
 4. Lulzim Isufi-portier
 5. Urim Aliu KF « Bukuroca »
 6. Pëllumb Ahmeti , basketboll
 7. Isuf Kasumi, në shah
 8. Armend Dalipi, atletik
 9. Argjent Esati, karateist
 10. Admir Beiqir , futbollist dhe Nexhat Halimi, talenti i Arsenalit.

4 Komente

 1. perparim, December 26, 2011:

  urime per suksese me te medha sportisteve te presheves

 2. Preshevari, December 27, 2011:

  Kush eshte Naimi me shpernda qmime? Papunsi: krejt i kan nxon nga 2/3 poste te punes.

 3. Sokol Kadriu, December 27, 2011:

  Ky fare personi po mendoj ky fare njeriu me emrin Naim eshte qe ka kontribuar per te futur nje ekonomist te papune prej nje periudhe dhjetevjecare …edhe paralel me kete kontribut iu eshte dhene rasti qe te shperndaje mirenjohje sportisteve preshevar… duke iu falemnderuar preshevareve ky fare ekonomisti eshte larguar prej pune si prof i shkolles se mesme…ne kete kohe …a mund ta imagjinosh kete…e per informim me te detajizuar per kete fare naimin lidhur me shperndarjen e cmimeve…shume e me shume ka humbur se sa qe ka fituar si personalitet…mirpo edhe kete dmth shperndarjen duhet bere dikush…per ironi tuajen na paska qene ky fare naimi…

 4. sportisti, December 31, 2011:

  mare ashte sha kini shpall keta jane kukla pevec Armendit ju i kini vjedhe kejte paret e sportistteva haah

Komentoni