19BEOGRAD, 16 prill  -Pas vizites se se djeshme ne Kosovë të Marko Gjuricit, drejtori i Zyrës për Kosovën, zevndesi i tij  Zheljko Jovic dhe delegacioni prej 4 zyrtarve,  përfaqësues keta nga  qevria  e Serbisë neser dote qendroj e neser ne Gjilan,  Kamenica dhe Ranillug, njfotn agjencia  elajemeve “Presheva jonë”

Kety zyrtare serb nga Boegrdai neser në ora 11 në fshatin Kololec, do te bejne inaugurmin  e rruges se asafaltuar që kalon përmes fshatit. “Projekti është financuar dhe implementuar nga Qeveria përmes Zyrës së Republikës së Serbisë për Kosovë dhe Metohi.” thuhet ne njftoim.

Më pas, sipas komunikates, zyrtarët kombëtare dhe provinciale do të vizitojë manastirin Dragancës dhe për të vizituar punimet në rehabilitimin dhe përshtatjen e strehës manastirit, financuar nga Zyra për Kosovë në Pasjan, zëvendës drejtor i Zyrës për Kosovë dhe Metohi Zheljko Joviç do të hapë një departament të ri i pediatrisë “Health Centre” në  Pasjan, e cila është e pajisur nga Qeveria e Republikës Serbisë, përmes Zyrës për Kosovë dhe Metohi.

SHPËRNDAJE