Pijet alkoolike prej nesër në objektet tregtare në Maqedoni sërish do të shiten me ore te limituara

Pijet alkoolike prej nesër në objektet tregtare në Maqedoni sërish do të shiten prej orës 06:00 deri në orën 19:00, në vend se deri në orën 21:00.

Sipas dispozitave ligjore, koha e zgjatur e shitjes vlen nga muaji maj deri në shtator.

Për ata të cilët nuk do ta respektojnë vendimin ligjor janë paraparë sanksione – ndalesë për kryerjen e veprimtarisë në kohëzgjatje prej shtatë dhe 15 ditëve, si dhe gjobë deri në 5.000 euro.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni