PËR ATA QË NUK E NJOHIN REPUBLIKËN E KOSOVËS KEMI SIGURUAR NJË „BUNKER“ TË NXEHTË…

REDAKSIA E AIK “PRESHEVA JONË” NË  BASHKEPUNIM ME MPJ EDHE PSE JANË “ARMIQË” TË SHTETIT  TONË MEGJITHATË,  NË  KËTO DITË TË FTOFTA ACARI-DIMRI NE JEMI PËRKUJDESUR PËR TA..PRA, PËR GJITHË ATA  QË NUK E  NJOHIN REPUBLIKËN  E  KOSOVËS KEMI SIGURUAR NJË „BUNKER“ TË NXEHTË…

BILE EDHE ME  PAK PARFUM NATYRAL. KY BUNKER DEDIKUAR ARMIQVE TË  E PAVARËSISË DHE MIQVE TË SERBISË NUK ËSHTË I  NDERTUAR NGA  ENVER HOXHA, POR  NGA ENVER HOXHAJ…PRA MIRË SE VINI GREKË, RUSË, SERBË, SLLAVE, SERBOFILE…MOS HARRONI TË MERRNI MASKA ME VETE..


2 Komente

  1. valboni, February 5, 2012:

    ooo ska koment keshtu e meritojn ata persona e ato shtete sidomos serbia etj…………………..

  2. besi, February 7, 2012:

    Hehehe po e paske te madhe ishalla ti ze kejt edhe kinzet jarabi, shtini krejt hahahaha.

Komentoni