PD e Nagip Arifit pretendon t'i shtrijë krahët edhe në Preshevë dhe Medvegjë

Nuk kemi formuar Partin Demokratike për të përmbysur pushtetin por ne kemi formuar partin për të fituar pushtetin dhe të  kontribojmë në të mirë të qytetarëve ,  kështu është shprehur kryetari i PD Nagip Arifi në pyetjen tonë gjatë  konferencës e mbajtur ne selin e këtij subjekti politik.

Gjatë  konferencës së parë që pas zgjedhjes së organeve në kuvendin e 2 korrikut , kreu i PD zoti Arifi ka potencuar se nga sot do të fillojë grumbullimi i nënshrimeve për  regjistrimin e partis konform ligjit.Sipas zotit Arifi deri te formimi i PD ka ardhë pasi në  PVD ishi shterrur mundësit e veprimit  tha ndër të tjera kreu i PD-së Nagip Arifi.Ndërkaq në pyetjen se zoti Arfi ushtron detyrën si përfaqësues i PVD, ai tha se do të respektojë cilindo vendim të kuvendit, njfton RTP

Në anën tjetër  PD nuk do të ndalet këtu pasi ditëve në vazhdim ajo do të bëjë shtrirjen e sajë edhe në Preshevë e Medvegjë.Kreu i PD po ashtu ka potencuar se këshilltarët  e PD që janë në kuvendin komunal  do të votojnë çdo pikë që është në interes të qytetarëve. Në konferencën e djeshme  u potencua se PD do të bashkëpunoj me të gjitha subjektet politike që kanë orientim demokratik.

PD zyrtarisht si subjekt politik është konfirmuar më 16 qershorë , ndërkaq me 2 korrik ka zgjedhur edhe organet e saja drejtuese ku dhe ka bërë prezantimin e programit të saj. Ndërkaq këtij subjekti politik iu kanë bashkangjitur 3 këshilltarë të PVD dhe një i LPD.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni