Shqiperim qysh tja bojsh tan bojnë..Riza qysh tja bojsh ta bojnë..shqiptari sta len për nat dynja…

 

Preshevë, 18 mars  -Prishja e koalicionit qeverisës APN-PVD, apo largimi Shqiprim Arifit nga kryetari e komune s e Preshevës i parapri largimi nfga kyretari i komunes së Preshevës te Raghmi Mustafës, Sikur APN që thote se e e largum Ragmi Mustafes nga “vota e popullit” edhe kta te PVD-së thone se e larguam Shqiperim Arifin nga “vota e popullit”.

 

Shqiperim qysh tja bojsh tan bojnë..Riza qysh tja bojsh ta bojnë..shqiptari sta len për nat dynja…

Politika preshevara ka marre nje kahje ku kreret eomune szgedhne npër kafe dhe ja bejne aminin ne Kuvendin e Komunës. Lojërat politike dhe lufta për pushtet ka goditur me se shumti qyteraet e Preshevës  ku flite ne qarsi se  sot ne Preshve  poiltika eshte bere jo vetem “rrush e kumlla ” por as nuk din kush piune e kush paguan, ne te cilen komune  nderrohen kryetaret per cdo vjet.. Dhe tash nuk dihet sot ne vjet  kush do te jete kryetar i ri i Preshevës ?! Fliet ne Preshve se eshte “koalicion i forte” i PVD-së me  partite aleate, tamam ashtu siq flitej para një muaji se është “koalacioni i forte” mes PVD-së dhe APN-së?

“Nuk ka prishje të koalicionit lokal qeverisës ne Preshevë!”, ” Koalicioni PVD-APN në Preshevë – stabil” jane ketas tituj te qe lexuam ne disa portale vetem pak dite para  pruishje se koalcionit te cili lajme s epari edhe agjencia e lajemeve “Perdsgheva Jonë” qe nuk bisehoj nga disa dhe cka muarme nje bresheri rktikash e akuzash për “deiznfomim” po ja edhe kesaj radhe agjencia e lajmeve “Presheva jonë” ja “qëlloi” ?! Cudi kjo ajenci kombëtare si hspehs eshte kah ja “qëllon”. Edhe sot “Presheva jonë” e ka ndermend me ja “qëllue” duke ju referuar burimeve nëntoke, se operacioni “fshesa” vazhdon ne Luginën e Preshevës. Pas Ragmi Mustafës e Shqiperim Arifit radhën e ka Jonuz Musliu, Xhelal Mehmeti.

 

PVD-APN, dje gojen veshëm n’vesh me njeri-trjetrin,  sot njeri-tjetrin e qojn n’lesh.. akuzojne për tradhta, komunista e UDB-ash

një varg akuzash ndërmjet liderëve të partive politike (PVD-së dhe APN-së) preshevare që deri dje ishin në koalicion të qeverisjes lokale të komunës së Preshevës. Derisa Riza Halimi shpalos për herë të parë shkaqet e prishjes së koalicionit me APN-në, duke potencuar se ish-prefekti i Preshevës, Shqiprim Arifi bëri seri skandalesh me veprimet e tija autoritare, Arifi i dërgon selam Halimit se ky është fillimi për ne, kurse fundi për ata! Madje, Shqiperim Arifika thëne ne nje mesion t enje televiuozni kosovar se “Riza Halimi është një “sapun i lagt”, komunist dhe manipulator Nr.1 në Preshevë. Ardita Sinani kukulla e tij.”

PVD-APN, dje gojen veshëm n’vesh me njeri-trjetrin,  sot njeri-tjetrin e qojn n’lesh.. akuzojne për tradhta, komunista e UDB-ash. Duke vlerësuar njëkohësisht se “Shpëtimi” i PVD-së së Riza Halimit i trumbetuar në fushatën parazgjedhore në vitin e kaluar është shfaqur dhe faktizuar si vazhdim i pushteteve të kaluara destruktive”, njofton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”..

Për fund, duke ju referuar burimeve nëntoke “Presheva Jonë” njfton se me Shqiperim Arifi nuk eshte kry. Bac tash vec ka nisur, operacioni “fshesa” vazhdon ne Luginën e Preshevës. Pas Ragmi Mustafës e Shqiperim Arifit radhën e ka Jonuz Musliu, Xhelal Mehmeti. Ne Presheve, qe nga lapidari  eekshut, sikur e ka nem Zoti ket vend dhe ste pye sot kush se a ke qene me uniforme te UCPMB-së a jo..ke lufte apo jo për Luginen e Preshevës, ke prish apo ke ndreq shpija?.. E qon gruan me shami apo cullak?. Sot ne Preshevë, vlla, po je dallavergji apo ke lidhje me Beligradin fiton. Sa i perket ketyre dy te fundit, vec janë kah ja knojn kajkën, sikur Shqiperimit para një muaji.

 

 

 

 

SHPËRNDAJE