Obama do të vizitojë Rusinë

 

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack Obama do të vizitojë Rusinë deri në fund të këtij viti, ka deklaruar zëvendësministri rus i Punëve të Jashtme, Andrej Denisov.

Sipas fjalëve të tij, një nga temat e bisedimeve ndërmjet Obamës dhe homologut të tij rus, Dmitrioj Medvedev do të jetë çështja e mbrojtjes kundër raketave.

“Gjithnjë kemi një numër të çështjeve të këndshme, por edhe të çështjeve problematike për të cilat bisedohet, gjë që dëshmon për marrëdhënie të maturuara”, tha Denisov.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni