NJË ISH-KOMANDANT I UÇPMB-së, dje me pushkë sot del me libër mbi Dardanët

Libri “PELLAZGO-DARDANËT NGA ATLANTIDA DERI NË HËNË”  i Orhan Rexhepi, njërit nga ish-Komandantët e UCPMB-së dhe aktualisht kryetar i LKSH-së, pos ne mediat shqiptare pati jehonë edhe ne mediat serbe.,por pak më ndyrshe, ku nuk munguan kirtikat transmeton agjencia informative “Presheva Jonë”

 

Preshevë, 20 maj

 

« Orhan Rexhepi, njëri nga ish-Komandantët e Ushtrisë Çlirimtare të Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit, botoi një libër, në të cilën konstaton se të gjithë popujt Europian rrjedhin nga Shqiptarët, përkatësisht nga paraardhësit e tyre Dardanët… » ka shkruar fillimisnt rreth lirbrit të autorirt Rexhepi nga Tanjug.

 

Sipas kësaj agjencie dhe mediave tjera serbe « ky udhëheqës i Lëvizjes Kombëtare Shqiptare, i cili për një kohë të gjatë ishte nën-kryetar i Kuvendit të Preshevës, thotë se kësaj here iu ka rrekur edhe Shkencës, sepse sipas tij në libër ai i citon rreth 700 Studiues Europian dhe Botëror, mes tyre edhe 55 Studiues Serb, gjë që sipas fjalëve të tij ka nxjerrur dëshmi të pakundërshtueshme se Civilizimi Europian rrjedh nga TROJA, në Azi të Vogël.

Libri “PELLAZGO-DARDANËT NGA ATLANTIDA DERI NË HËNË” është botuar në 500 kopje.


3 Komente

 1. Preseva65, May 21, 2012:

  po cfar komandanti bre ky qe i falsifikojke fotografit e veta me ato te komandateve tjer si ate te komandant LLeshit. Saper librin ne fjal ajo sesht gje vec se kopi paste nga vikipedia.

 2. Preseva65, May 21, 2012:

  foto e falsifikuar e orhan rexhepit

 3. Driloni, May 22, 2012:

  Driloni,

  Së pari duhesh ta shkruash Presheva65 (Shqip) e jo Preseva65 (Shkenisht) e masandej të gjithë e dimë se Orhan Rexhepi ka qenë Komandant Togu në Gosponicë, deri në fund të luftës, pra së pari bonu shqiptar e masandej dil publikisht. sa për librin bravo Orhan Rexhepi se e ki bo një punë shumë të madhe, pe them këto se librin e lexova.

Komentoni