Nga sot drejt Malit të Zi me kartë identiteti

Të gjithë qytetarët që duan të udhëtojnë në drejtim të Malit të Zi tashmë mund të lëvizin lirisht.
Përmes një komunikimi zyrtar Policia e Shtetit informon qytetarët shqiptarë se, në të gjitha Pikat e Kalimit Kufitar me Malin e Zi, tashmë mund të kalojnë me kartë identetiteti, në zbatim të marrëveshjes së nënshkruar mes dy vendeve.

Mësohet se ky konfirmim vjen pasi autoritetet policore malazeze e konfirmuan vënien në zbatim të kësaj marrëveshje nga ana e tyre dhe gjatë pasdites së sotme qytetarët shqiptarë kanë kaluar drejt Malit të Zi vetëm me kartë identiteti.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni