Disa media kanë trensmetuar se kjo përleshje në Vernier të Zvicrës vjen si “shkak i  drogës” ku agjencia infomative “Presheva Jonë” ka mësuar se e ëma shqiptgare e të therrurit me thikë, i shtirë në spital të Gjenvës ka reaguar tek polcia zvcerane dhe mediat se “djali im nuk është marrur me drogë…ju kanë informuar gabimisht ndokush..”

 

Vernier, 19 mars

Në mbrëmje e uikenidit të fundit (e shtunë) në Vernier (afër Gjenvës) dy shiptarë janë theruur me thikë, ku njëri nga ta shtrihet në spitalin kantonal të Gjenevës pasi ai sihte sulmuar tri herë me thikë në shpatull. Sipas dëshmitarëve okular, shjkruan në vazhdim “20 minutes” thika ka depërtuar 6 cm duke prekur  mushkëritë, dhe plagë tjera në shpinë dhe qafë të 20 vjecarit, kurse tjetri ka marrur plagë në vesh, thuhet në njoftimine policise gjenevase.

Sipas mediave zvicerane në atë mbrëmje disa adoloshent kremtonin ditëlindje në të cilën “ishin ftuar edhe dy persona” ku pak më vonë kishin filluar girndjet me zëra të lata dhe aty për at yshpèërlln sherri ku kacafyten me thika, ku pas pak arrinë edhe ndihma e sopejtë dhe betuar e policies.  Disa media kanë trensmetuar se kjo përleshje në Vernier të Zvicrës vjen si “shkak i  drogës” ku agjencia infomative “Presheva Jonë” ka mësuar se e ëma shqiptgare e të therrurit me thikë, i shtirë në spital të Gjenvës ka reaguar tek polcia zvcerane dhe mediat se “djali im nuk është marrur me drogë…ju kanë informuar gabimisht ndokush..”

SHPËRNDAJE