Medvegjë, 13 prill  -Vizita e fundit e presidentit shqiptar Ilri Meta ne Medvegjë duket se po nxjerr frytetet e para.  Themi keshtu sepse flamuri shqiptar kuq e zi (2X5 m) prine prane dy flamujve, atij serbe dhe te BE-së, njofton agjeccia e lajmeve “Presheva Jonë” e cila sjelle edhe nje foto.

Flamuri i madh shqiptar valone pikerisht ne pranë rrugës qe shpiend drejt fshatit Tupal, fshart ky qe ju flai shiptareve ne akdamik Idriz Ajetin, Jim Xhemn nje biznesmen dhe vepimtar i shquar shiptare ne SHBA i cili shume dyer ka hapur ne Shtepine e Badhe ne Usahington ne favor te ceshjes kombëtare. Po nga ky fshat kemi po ashtu veprimtaren e shquar Leme Xhema, nenkryetar e Medvegjës.  

 

SHPËRNDAJE