NBA play-off: Majami e nis me fitore

 

Basketbollistët e Majamit e kanë nisur në mënyrën më të mirë të mundshme serinë e ndeshjeve finale të plej-off-it në ligën NBA, duke e mundur Dallasin prej 92:84.

Majami ka treguar lojë më të mirë se basketbollistët e Dallasit. Angazhimi i tyre ishte më i madh si dhe gabimet e tyre ishin më të pakëta.

Xhejms me 24 pikë, Vade (22) dhe Bosh (19), ishin basketbollistët më të dalluar tek skuadra e Majamit. Ndërsa në radhët e Dallasit u dallua Novicki me 27 pikë të realizuara.

Basketbollistët e Majamit e kanë nisur në mënyrën më të mirë të mundshme serinë e ndeshjeve finale të plej-off-it në ligën NBA, duke e mundur Dallasin prej 92:84.

Majami ka treguar lojë më të mirë se basketbollistët e Dallasit. Angazhimi i tyre ishte më i madh si dhe gabimet e tyre ishin më të pakëta.

Xhejms me 24 pikë, Vade (22) dhe Bosh (19), ishin basketbollistët më të dalluar tek skuadra e Majamit. Ndërsa në radhët e Dallasit u dallua Novicki me 27 pikë të realizuara.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni