Carl Bildt shpjegon për « Presheva Jonë » se pse ai, sipas WikiLeaks "nuk i don shqiptarët" ?

Ditëve të fundit në disa media lexuam se sipas  WikiLeaks minsitri i punëve të jashtme të Suedise Carl Bild qenka “i paguari” i amerikës (proamerikan) dhe i preferuari i SHBA-ve apo edhe ajo tjetra se diplomati suedez Bildt i “urren kroatët dhe shqiptarët”…Gjurmëve të lajmit agjancia informative kombëtare ka kontaktuar z.Bild dhe ka kerkuar shpjegim lidhur me atë se i urren apo jo shqiptarët ministri suedez ? Po cfarë thotë lidhur me keto vet ministri Carl Bilt ?.. Pra nesë mund të lexoni në web faqen e agjencisë sonë …


2 Komente

  1. hakiu, March 3, 2012:

    MOS HARRONI SE DORA E DJATHT E MILOSEVIQIT DHE E SERBIS ESHT KY KARL BILD,
    te jeni te bindur,ky esht qe ka shku dhe e ka vizitue dhe ka derdh lot ne burg te biljana plavisiqi,kjo qe eci mbi trupat e vrar te muslimanve ne bjelin te bosnjes,ky karl bild gjithmon ka qen i pari qe ka bisedue me kasapin e balanit,dhe ate duke ja mbajt anen atij,pra ky jo qe i urren shqiptart por i urren muslimant

  2. xhema-ch, March 3, 2012:

    e qarte,Bildi eshte anti shqiptare

Komentoni