Mesazh nga Tirana zyrtare në adresë të liderëve të Luginës se Preshevës

NESËR MUND TË LEXONI EKSKLUZIVE PËR AIK “PRESHEVA JONË” INTERVISTËN ZV.SHEFEN E DIPLOMACISE SHQIPTARE ZNJ.EDITH HARXHI. NE KETE BISEDE AJO POS NGJERJEVE TE 21 JANARIT NE TIRANË, FLET EDHE PËR RAPORTIN E DICK MARTY, PËR DILAOGUN MES PRISHTINËS DHE BEOGRDAIT, DUKE MOS U PËQËDNRUAR EDHE NË SITAUTËN AKTUALE NË KOSOVEN LINDORE..PAS BURGOSJJVE DHE BASTISJEV SERIKE TE SERBISE DHE DILAOGUN…


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni