Një anije me dhjetëra emigrantë në bord u ndihmua nga një rojë bregdetare italiane rreth 70 milje në jug të ishullit Lampedusa.

Anija ka qenë duke u mbytur dhe nga të dhënat e para flitet për pesë viktima.

Pavarësisht ndihmës së dhënë nga roja bregdetare, fundosja e anijes ka rezultuar fatale për pesë klandestinë.

SHPËRNDAJE