« MAUSI + 18 »

Miliniumin e ri duket se ka një avancim në teknikën infromative. Por ky « Maus +18 » që po ju prezentojme daton me shkeuj dhe do te vazhdojë me shekuj deri sa te ket granim, që nuk do te ndryshoje pamjen e as aktivtetin. Për ndrshimin e formës nuk mund t’ju garantojmë, meqë ajo ndrshonjo me motin por me me temperaturën e autorit (autorëve) që e përdoruesit. Pra siq po e shifini ky është « Mausi+18 » për internet i cili është gjithnjë në funksion pas darke, natën ose n’mëngjes dhe aktivteti i tij mvaret nga disponimi dhe kush e ka n’dorë dhe sa “klikime”  është në gjendje t’ja bëj.  Nuk ka problem, defekte nuk mund të ketë, cka në  100 „mause“ te tilla, një mundet ta ketë ndonjë telash, përndryshe është fleksibil, elastik dhe alterantive kah të duash me lëvizur . Ka garancion 65 deri ne 70 vjet.  « Muasi +18 »  preferon të kapet nga djem të ri..po edhe ndonjë të mëshuar ama azgan. Kurse është e ndalur rreptësisht nga ata të moshës nën 18 vjecare, cka si duket emrin  nuk e paska marrur rastesisht « Mausi +18 ».


2 Komente

  1. faton, January 22, 2012:

    Kjo as hajgare s’qenka bre?!!!

  2. Mahmuti nga Makreshi, January 23, 2012:

    Ju dy bre vllazni, djem a pleqë s id cake jeni..vec po me duket, po ma merr mendja ma shume pleqe a fare pedersh se shume ftoft jeni me ket far “Mausi”… ky far mausi jav paska qerrue duket sytë, ose paskeni kujtue me jav qit n tavoline t gjalle ha, ha,…heuu buadallakija s ka fund..Mos u koncentroni shume në foto..se edhe shkronjat po juv rriten…

    Mahmuti

Komentoni