Maqedonia dhe Shqipëria pritet të nënshkruajnë marrëveshja bashkëpunimi policor, në kuadër të të konferencës së 9 ministrore për bashkëpunim në sferën e sigurisë kufitare në Evropën Juglindore, që po mbahet në Shkup.

Siç njoftojnë mediat shqiptare në Maqedoni, me këtë marrëveshje parashikohet që dy vendet të kenë një pikë të përbashkët policore në pikën e kalimit kufitarë të Qafë Thanës.

Marrëveshjen do të nënshkruhet nga ministrja e Punëve të Brendshme të Maqedonisë, Gordana Jankullovska dhe zëvendësministri i Punëve të Brendshme të Shqipërisë, Avenir Peka.

SHPËRNDAJE