Kush janë motra për të cila Berulskoni pagoi më shumë se 750 mij euro

Tri motrat Katarina, Kristina dhe Slavica Knezheviq janë malazezet për të cilat kryeministri Italian deri sot për ti përmbushur kërkesat e tij në raste festash ka shpenzuar më shumë se 750 mijë euro duke i ftuar ato si të preferuarat e tijë në raste festash në rezidencën e tijë.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni