KRYETARI I PRESHEVES DHE BUJANOCIT I SHRKUAJNE MINISTRIT BUJA

Kryetari i komunës së Preshevës, Ragmi Mustafa dhe kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi dërgojnë një shkresë për propozim- ndryshimet e konkursit të shpallur për pranimin e studentëve nga Lugina e Preshevës në vitin akademik 2012 / 2013.

 

I nderuari ministër i arsimit: prof. dr. Ramë Buja,

Ju lutemi që të merrni parasysh propozim-ndryshimet e konkursit të shpallur për pranimin e studentëve nga Lugina e Preshevës në vitin akademik 2012 / 2013. Propozimet e reja janë të paraqitura me shkronja ngj

yrë të kaltër. Me këtë propozim-ndryshim numri i studentëve nga Presheva do të rritej edhe për 21 gjersa nga Bujanoci për 16, marr parasysh të gjith

a fakultetet e UP-së. Këto propozime vijnë nga kërkesat e studentëve të rinj dhe të mbështetura nga dy pushtetet lokale pikërisht dy kryetarët e Komunave, Ragmi MUSTAFA, Preshevë dhe Nagip ARIFI, Bujanoc.


1 Komente

  1. Shqyptar, July 26, 2012:

    S’keni kujt t’i drejtoheni fatkeqesisht sepse ztr. Bujoviç eshte nje papagall patriot qe t’i shurdhon veshet po s’kupton gje prej tij. Ky e ka dite dhe e di “embargon” qe qeveria Thaçoviç i ka bere shqiptarëve t’Kosoves Lindore, perfshire edhe kuoten turperuese, fyese dhe nençmuese per studentët shqiptarë t’Kosoves Lindore, por jo pa arsye, krejt kjo me nje qellim te vetem, qe ju te hjekni dore nga Kosova dhe te thoni, ma mire nen shkini se me Thaçoviçin dhe keshtu te shkoj ne vend amaneti i shkijeve per nje Kosove pa shqiptarë, mire shume per mundin tuaj, por ztr. Bujoviç mbetet ztr. Bujoviç! Paqe!

Komentoni