KRYEMINISTRI I REPUBLIKËS priti diplomatin amerikan Reeker

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi e njoftoi diplomatin amerikan për zhvillimet kryesore në Kosovë, me theks të veçantë për dialogun e bisedimeve teknike me Serbinë në Bruksel.

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi priti diplomatin amerikan, zëvendës ndihmës sekretarin e shtetit për Evropën Qendrore dhe Jugore, z. Philip Reeker.

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi e njoftoi diplomatin amerikan për zhvillimet kryesore në Kosovë, me theks të veçantë për dialogun e bisedimeve teknike me Serbinë në Bruksel, për implemetimin e marrëveshjeve të arritura dhe për përmbushjen e parakushteve për hapjen e perspektivës euroatlantike.

Në takim po ashtu u bisedua për thellimin bashkëpunimit rajonal të Kosovës, për vazhdimin e reformave dhe zhvillimin ekonomik.

Diplomati amerikan Reeker ritheksoi mbështetjen e qeverisë amerikane për zhvillimin dhe afirmimin e mëtejmë të shtetit të Kosovës.


1 Komente

  1. karadaku, January 17, 2012:

    O Preshevar ky kryeminister nuk e meriton te shkruani per te.Ky eshte ai qe ja mbylli kufirin juve

Komentoni