Kris-Humphries e fejon Kardashianin

 
Bukuroshja supersexi botërore Kim Kardashian ka vendosur që sot më në fund ka vendosur që me fejes ta kurorzojë dashurin gjashtëmujore me basketbollistin e njohur Kris-Humphries.
Propozimin për fejesë e bërë Kris-Humphries,dhe normalisht këtë nuk mund dota ta refuzonte edhe sex simboli botërorë.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni