Këto FOTO seksi janë hit, por kanë shkaktuar dhe zemërim

Disa aktivistë janë duke luftuar që të mbyllet një forum online, ku promovohen foto me natyrë seksuale.

Forumi është hapur në faqen e njohur Reddit dhe quhet “CreepShots”. Menjëherë është bërë i famshëm. Shumë njerëz postojnë aty foto të shkrepura përgjithësisht pa dijeninë e femrave të ndryshme, në pozicione ose me veshje seksi,..shrimi dhe shikimi i fotove VAZHDON por përmes LIKE…për shkaqe sigurie të shikimeve nga fëmijët këto foto (+18) jufalmderit për mirëkuptim..[wp-like-locker]

Por mendohet se mes vajzave të fotografuara ka shumë minorene. Po ashtu të paktën një person që poston fotot është një mësues në shkollë të mesme, që sjell aty fotot e nxënësve të tij.

 

 

Aktivistët thonë se forumi është një shkelje e rëndë dhe duhet mbyllur.

Faqja popullore Reddit, që është e hapur për përdoruesit e saj, nuk ka komentuar akoma,shkruan Tema.[/wp-like-locker]


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni