New York, 17 dhjetor (AIK-Presheva Jonë)

Miss Kosova Univers 2010:

Kështjella: Hello From USA

Hello from USA “Presheva Jonë” si po ndiheni ju atje, në

redaksi pa madmausele Kështjellën ?

Kështjella Pepshi Miss Kosova Univers 2010, njëherit gazetarja e agjencisë sonë “Presheva Jonë”  këtyre ditëve gjendet në Amerikë për punë zyrtare të bukurisë dhe modeleve.

Bisedojmë me të ne telefon  me keshtjelle. Në vazhdim kolegët e pyesin ate pse nuk po shkruan për agjencinë tonë ? Kështjella  përgjigjet: “shkruaj,. shkruaj…mos u bëni merak, por jo për momentin, të më falin lexuesit e “Presheva jonë” sepse jam n’Amerikë, jam e ftuar nga disa kompani foto-modeli  dhe shtëpi filmike për të bërë ca foto dhe gjirime..Kismet, para Vitit të Ri më keni aty me dy këmbët, në redaksi..

Pra, nga ajo kuptuam se gjendet në SHBA, pas las Vegas, per here te trete brenda 100 diteve.. bashkë me shume bukuroshe tjera nga mbarë planeti ynë. Ate e pyesim rreth vizitës se saj dhe i themi të na tregojë drejte cfarë bënë atje, ndryshe ne mund ta zbulojme e te shkruajmë dhe të dimë gjithka përmes WikiLeaks..Ajo duke qeshur ndrron muhabetin dhe përgjigjet:: Hello from USA “Presheva Jonë” si po ndiheni ju atje në redaksi pa madmausele Kështjëllën ? ..pyet Miss Kosova Uniers.

 

P¨er fund para se te ndahemi me Keshtjllen, Miss Kosova Univers 2010 permes telefonit leshon ket mesazh me astine festive te fundi vitit: Unë Vitin e Ri ju uroj nga zemra te gjithëve atyre që nuk mund t’i  takoj. Ndërsa kolegëve dhe miqve qe do ti takoj me ke kthyer të mi do t’iu uroj pak më ndryshe, më përsëafërmi, siq  e parashofin norma e bontonit ..:-)))

SHPËRNDAJE