Jolie fle me fëmijët

(AIK-Presheva Jone)

 

Angelina Jolie e ndan shtratin e saj me fëmijët. Aktorja e filmit “The Tourist”, e cila ka fëmijët Maddox, 9, Pax, 7, Zahara, 5, Shiloh, 4 dhe dyvjeçarët Knox dhe Vivienne me partnerin e saj Brad Pitt, thotë se nënat duhet të mundohen që çdo minutë ta kalojnë me fëmijët e tyre.

“Vetëm shijoni çdo minutë pasi jeta kalon shumë shpejt dhe është koha më e mirë në jetën tuaj. Dhe shtrëngoni ata dhe përqafoni dhe flini në të njëjtin shtrat me ta dhe vetëm dashuroni në çdo sekondë”, ka thënë Jolie.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni