RIZA HALIMI: “I`M TERRORIST TOO!”

DACIC bashkon “terrositët shqiptarë”: Riza Halimin, Ragmi Mustafën, Shaip Kamberin, Galip Beqirin, Jonuz Musliun, Rahmi Zylfiun, Skender Destanin, Nagip Arifin…

“Terroristi” i vetëm shqiptarë në parlementin serbë Riza Halimi pa sportestës së sotme në Bujanoc kundër arrestimeve dhe terrorit serbë në Luginën e e Preshevës me moton “I`M TERRORIST TOO!” ka deklaruar për agjencinë informative kombëatre “Presheva Jonë” se “ja bëjë me dije minsitrit serb Dacic se edhe unë jam terrositë. le të vijnë të më arreestojë, sikr po i arresot të rinjtë tanë pa pikë fajit..”

Kryetari Komunës së Buajncoit z.Shaip Kamberi gjatë prtestës së sotme në sheshin Skenderbe” të Bujanocit para masës së tubuar ka pohuar se « Ivica Dacic nuk e ka hesapin e mire, pasi qe shqiptari me dhune nuk sprapset por behet edhe me i bashkuar edhe më i fortë. Dacici dje perdori gjithqka pasi qe arrestoi edhe qytetare qe janë ne liste per këshilltarë, parandaj nga ketu u themi se te gjith jemi terroriste dhe le të vije e të na arrestoj të gjithëve , nëse mundet.. »

 

Ndërsa z. Galip Beqiri nga KNSH e mori fjalën i cili pohoi se eksionet e fundit janë një veprim shumë i eger i Ivica Dacicit, një luftë e pakompromisë që vështirë ta parashikojme se ku do të përfundoj… Në vazhdim fjalën e mori kryetari komunës së Preshvës z.Ragmi Mustafa në vazhdim duke dënuar arrestimet e djeshme në Bujanoc ai pohoi se « Nëse Beogradi ka vende per ku t’i fus 120. 000 shqiptaret e Lugines se Presheves le të urdheroj e te na arrestoj të gjthëve sënuk ekemi ndërmend të levïzim nga tokat tona… » Kurse lideri i UDSH-së z. Rahmi Zulfiu thkesoi se me kete proteste dhe deklaratën e tre kuvedneve shqipatre ne dëshmuam se nuk kemi ndermend te biem ne ndikim te kërcnimeve te Ivica Dacicit dhe se ne do te qendrojme ketu pergjithmone… »

SHPËRNDAJE