Intervistë me znj. Adivije Alibali – Mamica në filmin “Skënderbeu”

Filmi “Skënderbeu”është ndër filmat më të shfaqur në ekranet shqiptare që nga 28 nëntori i vitit 1953. Një prej roleve kryesore të këtij filmi, është edhe personazhi i Mamicës interpretuar nga zonja Adivije Alibali.  Në një intervistë për Zërin e Amerikës, zonja Alibali përkujton emocionet e pjesmarrjes në këtë film, si dhe tregon vështirësitë e jetës gjatë 18 viteve të internimit gjatë diktaturës

 


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni