Incident në autobus, dy nxënës të lënduar

Dy nxënës janë lënduar gjatë një përlshje në një autobus në Karposh. Informacioin e konfirmojnë edhe në MPB nga ku sqarojnë se rrahja ka ndodhur mes dy grupeve të rinjëve maqedonas dhe shqiptarë. Të lënduarit janë dërguar në spitalin ‘8 Shtatori’. Ende nuk dihet identiteti i nxënësve të lënduar.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni