Paris, 22 prill – TV kanali France 24 transmeton raportin e agjencisë Ipsos, sipas të cilës në rundin parë të zgjedhjeve presidenciale në Francë François Hollande ka marrë 27,65 të votave ndërsa Nicolas Sarkozy 26, 56 për qind të votuesve që kanë marrë pjesë në zgjedhje.

Në vendin e tretë është kandidatja e Ballit Kombëtar Marine për të cilën kanë votuar 20 për qind e zgjedhësve.

Me këto rezultate, që nuk janë përfundimtare në rundin e dyte të zgjedhjeve që mbahet  më 6 maj, garojnë Nicoals  Sarkozy dhe François Hollande.(K.N.)

SHPËRNDAJE