HËNA DHE PIJANECI

Do fmi pe shtyhen me fjel se qfar ngjyre ka hona.
Jo e sarit, jo e portkallt…
E shohin tu kalu ni pijanec edhe e vesin: T’i niri, qfar ngjyre ka hona?
A e para a e dyta? Ju thot pijaneci.


1 Komente

  1. haki leka, January 28, 2012:

    mire e paska qellue

Komentoni