"Haretz": Koha që Izraeli ta njohë Kosovën

E përditshmja prestigjoze izraelite, ”Haretz” në katër vjetorin e shpalljes së pavarësisë së Kosovës, ka ngritur idenë për njohjen e mundshme të shtetit të ri nga Izraeli.
Në një opinion të botuar në faqet e saj, thuhet se mbase është koha më e duhur që Izraeli ta njoh Kosovën për arsye historike dhe morale.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni