Hakerët shqiptarë sulmojnë 19 ueb faqe në Serbi

Shumë ueb-faqe serbe janë sulmuar sot nga hakerët shqiptarë, të njohur si “ILLyrian Hackers Group” për shkak të arrestimit të 2 policëve shqiptarë nga Serbia

Hakerët shqiptarë kanë dhënë mesazhe politike në çdo ueb-faqe që e kanë sulmuar.

“Të gjitha arrestimet e bëra nga ana e Serbisë janë te qëllimshme, pa ndonjë arsye dhe nëse mendoni se me 2 policë e keni rrëzuar Republikën e Kosovës e keni gabim”, “Ju vetëm po e tregoni fytyren tuaj se jeni skllav dhe asgjë më shumë. Por edhe ju, herët apo vonë do hasni n’hunlesh!”, “Amanet e kom prej shqipes ta ruj venin tem, kuq e zi e kom flamurin e ruj n’mes t’zemres tem”…
Këto janë vetëm disa nga mesazhet që hakerët shqiptar ua kanë përcjellë lexuesve të këtyre faqeve.
Portali Lexoshqip.com ka siguruar nofkat e hakerëve shqiptarë të njohur si “theb0x” dhe “bLackLegend”. /Telegrafi/


1 Komente

  1. Lotii, April 2, 2012:

    mir jau kan ber se duhet meju tregue shkive se ka shqiptar shum gati 8 miljon jemi qe mund te luftojm me serbijen

Komentoni