Hakerer shqiptar sulmojnë web faqen e Komunës së Preshevës

preshevaaaaaHackere shqiptare nga Kosova “Illyrian Crew Army” dhe “Ethnic Albania Hackers” kanë sulmuar web faqen zyrtare të Komunës së Preshevës,  njofton agjencia e lajmeve Presheva jone

“Sulmi  është bërë per shkak se kjo komunë nuk verpomn sipas vulnetit te [populate shqiptare dhe se nuk menaxhohet nga shqipëtaret por nga sërbët…” kane deklaruar autoeret e hackere “Illyrian Crew Army” dhe “Ethnic Albania Hackers” duke paraljmeruar se ”Presheva është Kosovë, Kosova është Shqipëri “.

“Unë të them se kur ngarkojmë diçka në serverin tuaj, mos e prekni. Kjo është hapësira e jonë në internet. Ne kemi bërë rregullat – ju vetëm respektoni..”  eshte thene ne sulmin e dute te hakereve shqiptare.

Lidhur me kete sulm te hackerve shiptare mbi komunene  Presheves  kane shkruar edhe mediat serbe me titujt si “Terrositet shqiptar sulmojne Jeni nen kontrollin tone” (ALBANSKI TERORISTI PRETE: Vi ste pod našom kontrolom!) Sipas tyre “serbët që e menaxhojnë faqen nuk kan guxim më ta kthejn faqen.

“Rroftë Shqipëria Etnike”hackkk


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni