„Nuk di unë cfarë kanë shkruar mediat e juaja, vetëm  mund ta konfrimoj se nga Haga s’ka ende ndonjë vendim për rastin Haradinaj…Kur kemi dic të re ju njoftojmë…“  ka pohuar znj. Nerma Jelacic, zëdhënëse e TPI-së para pak një qasti per agjencinë informative kombëtare  “Presheva Jonë”

 

Hagë/TPI, 8 maj (PrJ)

Se cfare ka të re për rastin e ish-kyremnistrit të Republikës së Kosovës z.Ramush Haradinajt i cili aktualisht gjendet në Hagë, se është liruar apo jo, siq njoftojnë disamedia kosovare ? Znj. Nerma Jelacic, zëdhënëse e TPI-së para pak një qasti per agjencinë informative kombëtare  “Presheva Jonë” ketë lajm nuk e ka konfrimuar. „Nuk di unë cfarë kanë shkruar mediat e juaja, vetëm  mund ta konfrimoj  nga Haga s’ka ende ndonjë vendim për rastin Haradinaj..“ tha në vazhdim znj. Nerma Jelacic, zëdhënëse e TPI-së para pak një qasti per agjencinë informative kombëtare  “Presheva Jonë”

Tribunali i Hagës, ka marrë vendim që ta liroj Ramush Haradinajn, nga paraburgimi deri në vendimin për aktakuzën ndaj tij….kanë shkruar disa media, lajm shumë i mirë për familjen Haradinaj, për Kosovën dhe mbarë popullin shqiptarë. Lutemi që t’mos jetë ndonjë lajm sikur disa herë më parë, që kishin shkruar se po lirohet, por ne fakt nuk ishte liruar.

SHPËRNDAJE