“Goranaci” rrëfen se si e hangër thikën nga serbi dhe ja shau « nanën shiptare”

«Nuk jam shqiptar, por goran dhe gjithë jetës sime kam  jetuar në Serbi  që nuk më ka shkuar mendja ndonjëherë se më sakatos dikush kështu.  Ai më sulmoi pas shpine me thikë dhe më shau nanën shqiptare e cila vite më parë më kishte vdekur. Ai me ra nga mbrapa në kokë dhe më tha të dal nga autobusi sa nuik ma prente kokën.  Dhe kur nxjorri thikën thash me vite përfundoi gjithcka me mua…” ka rrëfyer sot për gaztën “Blic” Xhelil Limani, viktima e serbit  Milosh Maxharov (20 vj.) nga Kotezhi i Serbisë.

Kundër huloganit serb Milosh janë ngritur një sër akuzash nga polcia rajonale , mbi 25 vpera krimjinale i cili akuzohet për sulme, vjedhje që shpesh kishte kaluar netët në burgjet. Në ndërkojhë pas sulmit të fuindit kundër Xhelil Limanit agresoit me thikë është paraburgosur me 30 ditë heqje lire, njofton gazeta në fjalë.

 

“Mjeketë më  kanë thënë se kam lindur për së dytë kur më kanë parë varrët në kokën time dhe qafë. Sipas tyre vetëm edhe pak milimetra eshte dashur që teu i thikes  te rrishite dhe unë thoja lamutmirë kesaj “dynjaje”…” tregon Limani duke pohuar se më nuk mund të punojë në ndërtimtari p¨wer shkak plagëve që ka marrur nga thika serbe.


1 Komente

  1. avdo, February 29, 2012:

    me i kan ra shqipatri naj serbi meniher kish lajmru kombet e bashkume me mbajt mbledhje urgjent bile daqiq muti kish ba poter shum se kish than qe edhe ne beograd spo na lajn rahat shqiptart o ktyna serbve veq tuta ju vjen hak

Komentoni