Gjenevë, 24 mars –Ju njoftojmë se zonja Melihate Kelmendi-Kurit (1978) e cila dje u shpall e zhdukur, është gjetur sot shendosh e mire dhe në vend te sigurt falë angazhimit të autoriteteve kantonale, ka njoftuar policia për ”Presheva Jonë” të cilët kane falënderuar edhe mediat.

Policia e Gjenevës përmes një njoftimi kishte kërkuar ndihmë për gjetjen e një gruaje shqiptare Melihate Kurti-Kelmendi

.

 

SHPËRNDAJE